پرینت

افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه صنعتی در مسابقات قهرمانی شنا پسران

مسابقات قهرمانی شنا دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه 7 کشور در مورخ 15/12/94 لغایت 18/12/94 به میزبانی دانشگاه یزد برگزار گردید. تیم دانشگاه صنعتی اراک که برای اولین بار در این دوره از مسابقات حضور داشت موفق شد دو نشان طلا و دو نشان نقره و 4 سهمیه ورودی سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه های سراسر کشور در سال 1395 را کسب کند.

در این دوره از مسابقات آقای محمد میرزایی موفق شد در پنجاه متر پروانه مدال طلا، صد متر کرال پشت مدال طلا و دویست متر مختلط انفرادی مدال نقره و آقای محمد افراشته نیز در صد متر آزاد مدال نقره را کسب کند.

لازم به ذکر است تیم شنای دانشگاه را در این مسابقات آقایان محمد میرزایی، محمد افراشته، رضا محمدی و علیرضا موگویی به سرپرستی آقای رشید بوالحسنی همراهی می کردند.

نوشته شده توسط الهه قدیریارسال شده در: اخبار ورزش دانشگاه

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه صنعتی اراک است.
اراک ، خیابان دانشگاه ، دانشگاه صنعتی اراک / کدپستی : 38181-41167 / صندوق پستی : 38135-1177